Array ( [type] => 2 [message] => mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100337 Library:30121 [file] => /home/viablog/public_html/blog/tag.php [line] => 43 )  تغذيه،سلامت تغذيه،سلامت

ilmah

نكته تغذيه سالم از يك متخصص تغذيه

تغييرات كوچك در غذايي كه مي خوريد مي تواند تفاوت بزرگي ايجاد كند.

تغذيه سالم نبايد كار سختي باشد. تغييرات كوچك در غذايي كه انتخاب مي كنيد، روش طبخ و نحوه غذا خوردن مي تواند تفاوت واقعي ايجاد كند.

فيونا هانتر، متخصص تغذيه، به مناسبت جشن صدمين سالگرد Good Housekeeping، 100 نكته سريع و ساده را گردآوري كرده است - از مبادله هوشمند و روش‌هاي جديد براي تهيه و طبخ غذا گرفته تا وسايل هوشمندانه آشپزخانه - كه خوردن يك تكه كيك را سالم‌تر مي‌كند.

توصيه هاي تغذيه سالم

  كلم بروكلي و گوجه فرنگي:

پتانسيل مبارزه با سرطان گوجه فرنگي و كلم بروكلي با مصرف اين دو غذا با هم افزايش مي يابد.خواص يونجه

     آب پرتقال با لوبيا روي نان تست:

ويتامين C موجود در آب پرتقال جذب آهن موجود در غذاهايي مانند لوبيا، عدس و غلات صبحانه را آسان‌تر مي‌كند. وقتي اين دو غذا با هم مصرف شوند، جذب آهن مي تواند بيش از 50 درصد افزايش يابد.

    ميوه دار شويد:

مقداري از كره يا مارگارين را در دستور پخت كيك و مافين با ميوه هايي مانند سس سيب يا پوره آلو عوض كنيد. نه تنها رطوبت و طعم ميوه اي لذيذ را اضافه مي كند، بلكه محتواي فيبر محصولات پخته شده را نيز افزايش مي دهد. به سادگي نيمي از چربي موجود در دستور غذاي اصلي را با پوره ميوه جايگزين كنيد.سنجد

 بزرگتر هميشه بهتر نيست:

گوجه‌فرنگي گيلاسي حاوي سطوح بالاتري از فلاونول‌ها است، آنتي‌اكسيدان‌هايي كه اعتقاد بر اين است كه به محافظت در برابر بيماري‌هاي قلبي، سكته مغزي و سرطان نسبت به انواع گوشت گاو يا انواع با اندازه معمولي كمك مي‌كنند


برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: <~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1400/11/24 ساعت: ۱۰ توسط:ilmahpakzad :